ПЕРШИЙ УРОК

Традиційно 1 вересня новий навчальний рік розпочався у закладі освіти з проведення Першого уроку. Цьогоріч вчителі  проводили для учнів заняття, присвячені Дню пам’яті захисників України, обговорювали тему єдності, самоідентичності, власної відповідальності, самовідданості, боротьбу за мир та незалежність українців під час теми «Україна в моєму серці!».  Також спілкувались про важливість ментального здоров’я  під час уроку «ТИ ЯК? Повертаємося до школи!».  Обов’язковою темою 1 вересня були бесіди про правила безпеки та поведінки під час військового стану в країні, про збереження фізичного та психічного здоров’я, зменшення стану стресу, тривоги, страхів та підтримки один одного.

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ

Перше вересня – день початку нового навчального року, нового етапу життя для здобувачів освіти, нових надій та сподівань, нових знань, нових успіхів та цікавих подій. Вітаємо з Днем знань! Бажаємо величезного бажання вчитися та здобувати нові знання. Навчайтесь, дійте, мрійте, працюйте, старайтесь, вірте у все найкраще і перемагайте!

У КЗ «ХСШ № 3» ХОР 2023/2024 навчальний рік розпочався дистанційно, але працівники школи чекають на учнів і передають дітям і їхнім батькам відеопривітання  «ДЕНЬ ЗНАНЬ 2023 В КЗ «ХСШ № 3» ХОР»