ПЕРШИЙ УРОК 2024/2025 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

2 вересня 2024 року після урочистого свята «День знань-2024» класні керівники провели з учнями закладу освіти Перший урок у новому 2024/2025 навчальному році на тему «Перемагає той, хто пам’ятає» («Vincit qui meminit»), присвячений вшануванню пам’яті захисників і захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Дану тему першого уроку запропонувало  Міністерство освіти і науки України. Це був  урок державності, громадянськості, людяності, патріотизму. Діти переглянули відеоматеріали, присвячені воїнам, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Вшанували хвилиною мовчання полеглих. Школярі дізналися, чому саме 29 серпня стало Днем пам’яті захисників України та чому його символом є квітка соняха. Нехай старт нового навчального року стане вдалим та успішним, мирним та благодатним, щедрим на радісні події та гарні результати навчання і праці.

«У нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну. Безперечно, це не єдиний день у році, коли згадуються полеглі та віддається їм шана. Але це особливий день, нагода для всього суспільства зосередитися на вдячності та пошануванні, зробити все можливе, аби пам’ять про героїв була збережена та зміцнена на багато поколінь вперед. Тому що перемоги здобуває лише той, хто пам’ятає – vincit qui meminit» – йдеться у рекомендаціях Українського інституту національної пам’яті.

 

СВЯТО «ДЕНЬ ЗНАНЬ-2024» У КЗ «ХСШ № 3» ХОР

Вітаємо, любі учні, шановні батьки та педагоги , з початком 2024/2025 навчального року. Бажаємо міцного здоровʼя, терпіння, натхнення і задоволення від навчання та роботи, а головне, МИРНОГО ЖИТТЯ!!!

Привітання від педагогів та учнів закладу освіти з початком нового 2024/2025 навчального року та свято Дня знань можна переглянути за покликанням https://youtu.be/TY62x3tqngE